Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (4.00 secunde)
Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!" "Cea mai mare 'nebunie' a fost, probabil, aceea de a crede serios in ideea ca exista o sansa pentru Romania dupa sfarsitul regimului comunist" "Viata si istoria nu au fost deloc tandre cu mine si cu generatia mea, indiferent in care tabara ideologica am fost si indiferent ce am profesat.
Kovesi nu poate fi blamata pe viata pentru ca, intr-o vreme, s-a aflat intr-o functie Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca aprecierea potrivit careia procurorii propusi la sefia Parchetelor de catre premier ar fi "oamenii lui Basescu" este "cam hazardata", el aratand, referindu-se la Kovesi, ca un om nu poate fi blamat pe viata pentru ca a avut o functie.
Dupa ultimele schimbari de "look" chiar am probleme reale sa nu mai mai recunoasca lumea pe strada " Mihai Ionescu Tautu - Multumesc intregii echipe Cardio Mix si in primul rand domnului Mihai Dragomir cel care a scos untul din noi, cel care ne-a sustinut mereu si ne motiva "hai ca dau o tava de mici la final" , cel alaturi de care simteam "ploaia" in sala de antrenament si simteam ca zburam pe unele miscari , cel care avea grija mereu sa nu ne accidentam, cel care a facut 5 concurenti sa simta intr-adevar ca traiesc si sa vada ce e cel mai important in viata si anume sanatatea "Dumnezeu a facut omul sa se miste , sa simta ca traieste ...".
Faptul ca el nu mai trebuie sa stea in reanimare si ca i se recomanda sa inceapa un program de recuperare inseamna ca viata lui, in prezent, nu mai este in pericol si ca, din punctul de vedere al functiilor vitale, este echilibrat:
FARCAS) (Continuare) Profesorul Simon Conway Morris, un paleontolog de la Universitatea din Cambridge, sustine ca viata pe alte planete urmeaza probabil regulile unei teorii cunoscute sub numele de evolutie convergenta.
La 1 decembrie, 24life.ro implineste primul an de viata, moment pe care acestia au decis sa-l aniverseze impreuna cu cei care ii impartasesc valorile si le sunt aproape.
De ce nu a fost descoperita pana acum viata extraterestra?
Isi reanalizeaza viata ca urmare a unei traume Experientele la granita dintre viata si moarte nu sunt intotdeauna un liant pentru cuplu.
Ghidul unui profesor de psihologie pentru o viata fara stres a devenit viral dupa ce o tanara a postat lista formata din 101 de idei, potrivit Daily Mail.Brett Phillips a devenit cunoscut printre elevii sai dupa ce le-a dat, la inceputul anului scolar, o lista cu 101 lucruri pe care acestia trebuie sa le faca pentru o viata mai putin stresanta.
Varza in vis inseamna viata lunga si sanatate. ... De te vei visa mancand varza, viata lunga vei avea. In general, visul cu varza vesteste cumpatare, echilibru in viata ta.
Ne indragostim cu adevarat doar de 3 ori in viata, dar nu toti ajungem la a treia iubire De-a lungul timpului, filosofii au incercat sa defineasca acest concept al iubirii.
Dar, asa cum stim, ne aflam intr-un an cu vibratie 11, lucru care face ca importanta acestei zile sa creasca nemasurat, fiind unica in viata fiecaruia dintre noi.
Exista momente in viata cand esti pus in situatia de a opta intre diverse variante si este foarte important sa stii ce sa alegi, iar alegerea facuta sa fie cea corecta. ... Este si motivul pentru care am realizat cam tot ceea ce mi-am propus in viata pana acum:
Mihai Gainusa, unul dintre realizatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, este un om plin de viata si de umor. Mihai este tolerant si punctual, este un familist convins, desi viata din radio si televiziune ii ocupa aproape tot timpul.
In partide principalul criteriu ramane numarul de voturi pe care l-ai adus, daca ai obtinut intr-un catun 60% din voturi poti sa vorbesti in spatiul public, altfel nu. ... Altfel, esti prizonierul propriului tau electorat si nu te dezvolti niciodata.
sub impresia ei traiam in credinta ca intr-adevar noaptea stelele coboara pana aproape in sat, participind intr-un fel la viata oamenilor si ascultindu-le rasuflarea in somn.
De-a lungul timpului politica religioasa a statului roman a fost alipita fie invatamantului public, fie culturii si artelor, insa in aceasta istorie lunga tendinta a fost, indiferent de natura regimului politic, aceea de a lasa o oarecare autonomie institutiei care se ocupa de viata religioasa.
Si scriu acum (nu ca altfel as uita cumva asta) tot in vis o singura data am refuzat sa fac sex cu o femeie desi mi-o doream la nebunie.
Incendiul din clubul mortii, din strada Tabacarilor reprezinta cea mai mare tragedie din Romania ultimilor 20 de ani, bilantul persoanelor care si-au pierdut viata ajungand, pana in acest moment, la 50 de morti si peste 100 de raniti.
S-a trezit acolo, dar nu a fost o trezire brusca ci ca o readucere la viata, asistat de niste aparate, ca dupa o moarte clinica. Ceva identic a fost si cand a revenit la viata aici pe Pamant.
google-analytics.com